KEZDŐLAP >> GYÓGYÍTÓ OSZTÁLYOK >> REUMATOLÓGIAI OSZTÁLY

REUMATOLÓGIAI OSZTÁLY
Osztályvezető főorvos:
Dr. Laczkó Hajnalka

Mátrixvezető/Osztályvezető főnővér:
Mester Andrea

Telefon:
06-33/542-351

A szakrendelő telefonszáma:
06-33/542-300/485-ös mellék

Ágyszám: 37

Galéria az osztályról

A reumatológiai osztályon végzett minőségi ellátás garanciáját az az 5 nagy gyakorlattal rendelkező reumatológus szakorvos adja, akik közül 4 fő a szakmai munkát támogató második szakvizsgával is rendelkezik (3 kolléga belgyógyász, 1 kolléga klinikai farmakológia szakvizsgát is tett, 1 kolléga pedig szakvizsga előtt áll).
Betegeink - egy 2008-ban átadott épületben - a kor színvonalán elvárt felszereltségű kórtermekben (2 és 3 ágyas szobák önálló fürdővel és toalettel) hozzájutnak minden olyan fizioterápiás lehetőséghez, ami az országban bárhol elérhető az iszapkezelést kényelmes körülmények között a kórtermi ágyban lehetővé tevő Fango kezeléstől a computer vezérelt nyújtó készüléken keresztül a betegek számára a közösségi térben bármikor elérhető hideg kezelésig (crioterápiás készülék). Jól felszerelt tornatermeink megteremtik az alapot mind az egyéni, mind a csoportos gyógytorna kezelések gyakorlásához. Korszerű, feszített víztükrű, betegemelővel is ellátott gyógytorna medencénkben gyakorlatilag a gravitációt kikapcsolva, semleges hőmérsékleti viszonyok között a víz ellenállását is felhasználva tréningeztetjük az erre már alkalmas betegeket.
Mindazon mozgásszervi beteg ellátására fel vagyunk készülve, akik járó betegként nem láthatóak el. Ez alatt elsődlegesen értendő a gyulladásos ízületi betegségek bármely alakja. Működik a diagnosztikus háttér, a biológiai terápiás centrum ellátási lehetőségeivel is rendelkező ambulanciánk pedig megvalósíthatóvá teszi az OEP által finanszírozott nagy-értékű kezelések elérhetőségét. 10 évet meghaladóan veszünk részt klinikai gyógyszerkutatásban, ami folyamatosan lehetővé tette, hogy részesei lehessünk a legújabb orvosi kutatások csúcsához - akár még ipari titkot képező eredményeihez - csatlakozó vizsgálati programoknak. Ez az alkalmas betegeink számára olyan terápiás lehetőségekhez jelenthet ingyenes hozzáférést, amire egyébként esetlegesen még éveket kellene várniuk (ekkorra azonban a betegség már súlyos, vissza nem fordítható károsodásokat okozhat).
Nagy gyakorlatot szereztünk a gerinc és a nagyízületek "kopásos", azaz degeneratív betegségeinek gyógyításában a csípő és térdízületek súlyos károsodásának kezelésétől a porckorongsérvek nem műtéti ellátásáig. Orvosaink munkáját a szakma legújabb eredményeit szorosan követő, kiválóan felkészült gyógytornászok, valamint nagy empátiás készséggel rendelkező szakdolgozók segítik.
Kiemeljük, hogy fel vagyunk készülve a Dél-Szlovákiából érkező betegek ellátására is. Ennek feltételei megismerhetőek a Vaszary Kolos Kórház honlapján - www.vaszary.hu - a "Dôvera tájékoztató" címszó alatt.
Gyógyító tevékenységünk lehetőségeit és az osztály hotelszolgáltatásának adottságait képszerűen is áttekinthetik kísérő galériánkból.

Főorvosok

Dr. Bérces Magdolna
Dr. Dávid Dezső
Dr. Laczkó Hajnalka
Dr. Orosz Rita

Adjunktusok

Dr. Kiszely Csaba

Az osztály látogatási rendje:

hétfő 14:00-17:00
kedd 14:00-17:00
szerda 14:00-17:00
csütörtök 14:00-17:00
péntek 14:00-17:00
szombat 14:00-17:00
vasárnap 14:00-17:00

Ugrás a lap tetejére.

Galéria
   
Takarítás mindig... Vezetékes pénzbedobós telefon Tréning eszközök a folyosón
 
   
Kilátás a teraszról I. Betegek konyhája az étkezdében Kilátás a teraszról II.
 
   
Vizsgáló Dr.Laczkó Hajnalka Nővérpultnál Vizsgáló
 
   
Vizsgáló Dr.Kiszely Csaba Gyógytorna Fango készülék
 
   
Medence I. Medence II. Medence III.
 
   
Crioterápiás készülék a folyosón Négyrekeszes Galván betegemelővel Elektroterápiás torony
 
   
Kétágyas betegszoba I. Nyújtó készülék a hozzá tartozó ággyal Kétágyas betegszoba II.
 
   
Vizsgáló Kert I. Kert II.
 
Ugrás a lap tetejére.