. : : E V K K : : .

Töltődik. Szíves türelmét kérjük...

H-2500 Esztergom, Petőfi Sándor u. 26-28 titkarsag@vaszary.hu

VEZETŐI KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Betegeink!

Kedves Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket az Esztergomi Vaszary Kolos Kórház 2023-ban megújult honlapján. Intézményünk működése több mint 110 évre tekint vissza. Jelenleg a dorogi és az esztergomi telephelyen, összesen 584 ágyon látjuk el a fekvő betegeket (ebből 459 ágy Esztergomban és 125 ágy a Dorogon működik), emellett mindkét telephelyen az orvosi szakma széles spektrumát lefedő szakrendelések állnak a betegek rendelkezésére.

Tudjuk, hogy mindennapi munkánk nem hiba nélküli. Arra törekszünk, hogy betegeink számára mindig a legjobb ellátást nyújtsuk, az elesetteket pedig olyan empatikus környezet, ápolási segítség és méltó körülmények fogadják, hogy a betegséggel együtt járó nehéz időkben mindig érezhető legyen a kollégáik által nyújtott támogatás és gondoskodás. Erre törekszünk, és ezt kérem minden dolgozónktól is. 

2023. január 1-től Esztergom Város vármegyei jogú rangjához kapcsolódóan a Vaszary Kolos Kórház is önálló gazdasági egységként működő, úgynevezett vármegyei jogú kórházként működik. Ez lehetőséget ad számunkra, de egyben felelősséget jelent, melyet mindennapi munkánkkal igyekszünk szolgálni. Intézményünk történelméről és a hozzá kapcsolódó jeles személyiségekről a következő menüpontban találnak részletes információkat.

Bízom benne, hogy az új honlap segít eligazodni a Kórház intézményrendszerében, könnyíti a kommunikációt, a vizsgálatokra történő előjegyzést és eljutást, illetve a szükséges kapcsolatfelvételhez elengedhetetlen elérhetőségek megtalálását.

Kívánom, hogy Intézményünkhöz a betegséghez kapcsolódó nehéz élethelyzet ellenére is pozitív élmények kötődjenek!

Tisztelettel:

Dr. Pák Péter

főigazgató főorvos