. : : E V K K : : .

Töltődik. Szíves türelmét kérjük...

H-2500 Esztergom, Petőfi Sándor u. 26-28 titkarsag@vaszary.hu

TRAUMATOLÓGIAI OSZTÁLY

Dr. Hámory Zsolt Ferenc

osztályvezető főorvos

Menner Lászlóné

osztályvezető főnővér

Orvosaink:

Dr. Püspöki Mária osztályvezető-helyettes
Dr. Mátyus Balázs főorvos
Dr. Szokoly Miklós főorvos
Dr. Gyurina László szakorvos
Dr. Rátkai Márton adjunktus
Dr. Duka Ede Botond szakorvos
Dr. Gombos József rezidens
Dr. Sal Gergely rezidens
Dr. Teleki Balázs főorvos

Részmunkaidős orvosok: 

Dr. Bárdi Tibor szakorvos
Dr. Kovács Péter főorvos
Dr. Pataky László szakorvos

Gyógytornászok:

Farda Zsanett
Illés Márta
Molnár Brigitta

Kórházunkban 1980 óta van traumatológiai részleg a sebészet keretén belül, 1997 óta önálló traumatológiai osztály működik. Létrehozása Dr. Hermann Károly főorvos nevéhez köthető. Az osztály feladata az ellátási területén sérült betegek kezelése, illetve ortopédiai jellegű problémák megoldása. Az osztály I. besorolási szintű. Ambulanciánk állandó 24 órás ügyeletet biztosít melynek során a szükséges beavatkozások elvégzéséhez a lehetőségek éjjel nappal rendelkezésre állnak. Munkanapokon 6 órás traumatológiai szakrendelés, illetve heti 1×4 órában ortopédiai szakrendelés is kapcsolódik osztályunkhoz. A traumatológián kívül sebész, kézsebész, ortopéd, szakvizsgával rendelkező orvosainak állnak betegeink rendelkezésére.

Az osztályon korszerű kezelési módszereket alkalmazunk a jelenleg érvényben lévő szakmai protokollok alkalmazásával. Műtéteinket korszerű műszerekkel felszerelt központi műtőtraktusban végezzük. Az anesthesiológai és műtői team a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Az alkalmazott implantátumok a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elvárásoknak megfelelőek. Lehetőség van arthoscopos műtéti beavatkozások elvégzésére térd, váll, boka ízületi betegségek megoldására.
Az orthopédiai beavatkozások terén a klasszikus ortopédiai korrekciós műtétek mellett csípő és térdízületi protézisek beültetését végezzük. Kisebb műtéteteket egy napos sebészet keretében is végzünk.

A kistérségi kapcsolatok alapján előzetes egyeztetést követően Dovera biztosítással rendelkező határon túli betegek ellátására is van lehetőség.

A traumatológiai osztály 33 ággyal működik. Kórtermeink 3 ágyasak, betegágyanként kialakított központi nővérhívó rendszerrel működik. Minden beteg számára külön zárható ruhásszekrény és éjjeliszekrény áll rendelkezésre.  Két kórteremhez (6 ágy) van kialakítva a közös fürdő és mellékhelyiség.
Osztályunkon lehetőség van arra hogy a beteg fizetés ellenében magasabb komfortfokozatú szobába kerüljön. Az egyágyas szoba felszereltsége külön fürdőszobát, tévét, hűtőszekrényt és internet (Wi-fi) csatlakozási lehetőséget is kínál.

Az osztályon munkanapokon gyógytornászok végzik a mobilizálás kezdeti lépéseit.
Betegeink utókezelésében kórházunk rehabilitációs osztálya nyújt segítséget.

Nővérállomás:
06-33/542-377

Adminisztrátor: 

Látogatási rend:
Minden nap 16:00 – 18:00 óráig